in

Каква е връзката на човека с космоса и планетите?

Още от самото раждане, човекът започва да губи връзката си с майката, като получва самостоятелно дишане и хранене. Отделяйки се от нея, започва контактът му с планетите, които спускат определени радиовълни. Когато човекът се ражда, винаги една от планетите се намира в най- близко положение до земята.

Още от дълбока древност и въз основа на движението на планетите са създадени знаците на Зодиака. Годината се разделя на 12 цикъла с определени названия, като несъответстват на месеците, но все пак те имат продължителност 1 месец. По правило цикълът започва от 20-то число и преключва  на 26-то. Названията на Зодиака са дадени по външна прилика на разположение на небесните светила в съответния месец.

Във всеки определен момент една от планетите е най- близо до земята, т.е. в този момент тя се явява господстващата планета. Планетите се дялят на три категори- добри, лоши и неутрални. Господстващата планета влияе въху човека, който е роден под нейния знак, обуславя облъчването му с електромагнитни вълни и определя добрите и лошите му постъпки. Така например, лошата планета издига купчина препятствия пред добрите постъпки на човека, без да му желае нищо лошо. А останалите го възприемат като лош или изобщо не го разбират. Родените под лоша планета, независимо от всичките си старания, или не постига нищо, или постигнатото е за сметка на изключителни усилия. В същото време, роденият под добра планета, постига целите си с лекота и минимални усилия.

ДОБРИ- Слънце, Юпитер, Венера

ЛОШИ- Марс, Сатурн

НЕУТРАЛНИ – Луна, Меркурий

Докато човекът е чист (здрав), той запазва връзката със своята планета, изпитва същия ритъм и същите биотокове, както и планетата. Достатъчно е да се замърсиш, да се разболееш и връзката се губи. Биотоковете на човека престават да бъдат в унисон с ритъма на неговата планета.

Извод: Човек трябва да се причисти и да се научи как биотоковете му да функционират подобно на планетите, под чийто знак е роден. Ние не можем а се променим, можем само да се приспособим. Всеки човек притежава свой ритъм, който се изразява в ритъма на сърцето и дишането, има своя планета, свой цвят, ден от седмицата, месец, скъпоценен камък, предразположеност към определени заболявания (слаби места). Следователно, когато сме наясно с уязвимите си места трябва да се предпазваме от тях.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Какво Мислиш?

0 Точки
Upvote Downvote

Написано от Alex

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Как тялото реагира на разделите?

    Как се прави тест за бременност