in

Печени чорбаджийски чушки

Необходими продукти:

  • 2кг чорбаджийски чушки
  • 1/2глава чесън
  • 2връзки магданоз

За марината:

  • 1кафяна чаша захар
  • 1кафяна чаша сол
  • 500мл оцет
  • 1л вода

Начин на приготвяне

Измиват се чушките и се изпукват. Нарязват се на ситно магданозът и чесънът. Чушките се натъпкват в бурканчетата, като помежду им се слагат чесън и магданоз. След това се заливат с горещата марината. Бурканите се затварят и се обръщат 3-4 дена.

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Какво Мислиш?

0 Точки
Upvote Downvote

Написано от Alex

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Почистваща, омекотяваща и хранителна маска

    Как да си направим вино у дома?