OTGOVORITE.BG

Печени чорбаджийски чушки

Марияна Мишева
Печени чорбаджийски чушки
Споделете

Печени чорбаджийски чушки

  • 2кг чорбаджийски чушки

  • 1/2глава чесън

  • 2връзки магданоз

За марината

  • 1кафяна чаша захар

  • 1кафяна чаша сол 

  • 500мл оцет

  • 1л вода

Начин на приготвяне

Измиват се чушките и се изпукват. Нарязват се на ситно магданозът и чесънът. Чушките се натъпкват в бурканчетата, като помежду им се слагат чесън и магданоз. След това се заливат с горещата марината. Бурканите се затварят и се обръщат 3-4 дена.

Разгледайте останалите кулинарни рецепти за:

Беше ли ви полезна тази статия?

Print Friendly and PDF

0 Коментара

Login with

Още от Рецепти

Top